dissabte, 27 de juny del 2009

Firmeu per la Pública a la Catalunya Central!


En nom dels sota signants, la Plataforma liderada per Joves pel Territori "A Manresa, la Pública!" reclama a l'alcalde de Manresa i de Vic que:

- La creació d'un espai universitari comú a la vegueria central no comporti la privatització de la FUB i si pot ser, si comporti una UVic plenament pública.

- Que en cap cas, si la UVic continua sent una universitat privada concertada subvencionada, el finançament públic destinat als estudis universitaris de la regió es redueixin; sinó que s'incrementin per poder oferir nous estudis universitaris i algun postgrau
tal i com han expressat els dos alcaldes.

- Si s'acaba concretant el projecte amb una única Universitat de la Catalunya Central; o aquesta és pública i té un finançament públic molt major a l'actual pel campus de Manresa; o el projecte comportarà més desigualtats socials, i un flac favor a l'equilibri territorial i al desenvolupament de la nostra vegueria. I la ciutadania de la Catalunya Central haurà de contestar a aquest greuge.

Esperem doncs; que les nostres reivindicacions, senzilles i lògiques, siguin escoltades pels nostres representants polítics d'ambdues capitals.

Joves pel Territori
Plataforma "A Manresa, la Pública!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada